• Mail ons: info@profihair.com
 • Whatsapp: +31621637106

Operatie

[av_image src=’http://profihair.com/wp-content/uploads/2014/06/follicular_hair_units-300×225.jpg’ attachment=’3078′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”] [av_textblock ]

Planning: De Advanved FUE haartransplantatie begint met het behandelplan. De ontvangende gebied wordt gemarkeerd en vervolgens een berekening gemaakt van het aantal grafts nodig voor dit gebied ( Enten zijn de basis overgedragen eenheden haarwortels die zijn ontleend aan de achterkant van het hoofd en boven elk oor. Enten kan bevatten een, twee of drievoudige haarzakjes met enkele huid en onderhuids weefsel).

De voorste haarlijn zal worden ontworpen en gemarkeerd volgens uw wensen en verwachtingen. Voor een homogene en natuurlijke uitstraling, zal de single-haar-follikel transplantaten vrij dicht worden getransplanteerd langs deze lijn.

Plaatselijke verdoving: De kop is afgekoeld en verdoofd met verdovende ether. Door de huid minder gevoelig, zodat een plaatselijke verdoving eerlijk pijnloos worden toegediend. Het effect van de lokale verdoving duurt ongeveer 12-14 hours.Depending van het aantal grafts, zal de interventie ongeveer 4-7 uur. Tijdens de extractie van de grafts, zul je op je buik of zij ligt. Tijdens de transplantatie periode zal je op je rug liggen of gaan uit van een half zittende houding.

Er zullen korte pauzes voor een drankje en / of een bezoek aan het toilet. Tijdens de interventie, kan je tv kijken of luisteren naar uw favoriete muziek.

 De etappes van de Advanved FUE haartransplantatie techniek:01-greftler

1 – Pak het enten (micro enten) uit het donorgebied. 2 – Gelijktijdig tellen en regelen de enten. 3 – Open de gaten in het ontvangstgebied (hetzelfde nummer als de enten). 4 – Plaats de transplantaten in het ontvangstgebied (plant van enten) Voor de methode succesvol te zijn, moet de technische details zorgvuldig te zijn en door een ervaren chirurgisch team vakkundig toegepast. Dr

HTT Clinic heeft geschoolde ervaren team. Hier is een gedetailleerd overzicht van de procedures en het protocol van het team zal volgen:

1 – Het halen van de grafts uit het donorgebied:

 • De enten worden genomen met behulp van een micromotor .
 • De haarwortels zijn goed zichtbaar met een oog microscoop (3x vergroting).
 • Eerst wordt een micro-tip met een diameter van 0,8 mm gebruikt om grafts met dubbele of drievoudige haarfollikels verkrijgen.
 • Later zal nog dunner micro tips (0,6-0.7 mm) worden gebruikt om enten die enkelvoudige haarzakjes te verwijderen.

De gaten in de donor gebied vrij klein, als gevolg geen littekens wordt in dit gebied en de wonden erg snel genezen.

Verwijdering van het enten met behulp van micro-motor. 03-grefts-uithalen
Verwijdering van het enten met behulp van micro-motor. Verwijdering van de transplantaten.

2 – Het tellen en het regelen van de enten:04-greftlerin-dizilmesi

 • Dit geschiedt gelijktijdig met het verwijderen van de transplantaten. Een lid van het team dat verantwoordelijk is voor deze zal zijn.
 • De transplantaten zullen worden ingericht als een enkele, dubbele of drievoudige haar-follikel transplantaten en geteld.
 • De winning en opstelling van de enten gelijktijdig eindigen.

Na deze fase zal er een kleine pauze van 5-10 minuten voor een drankje en andere behoeften.

Het regelen van de transplantaten (enkele haar-follikel enten).

3 – Het openen van de openingen in het ontvangstgebied voor transplantatie:

 • De opening van de gaten in het ontvangstgebied vergt veel ervaring en technische vaardigheid.
 • Het aantal gaten moet overeenkomen met het aantal transplantaten.
 • De gaten worden geopend met zeer dunne micro boren met een diameter (0,4-0,5 mm) kleiner dan de diameter van de transplantaten.
 • De gaten geopend uitgelijnd met de juiste groeirichting van de haren in een bepaald gebied van de hoofdhuid.
 • De afstanden tussen de gaten in het ontvangstgebied niet interfereren met de bloedtoevoer. De grafts moet zeer makkelijk in deze gaten.
 • Wanneer originele haar of getransplanteerde haar in de ontvangstruimte is, de gaten worden gemaakt op een zodanige wijze dat zij deze haren beschadigen.

Normaal gesproken, haar in het voorste gedeelte groeit naar voren in een hoek van 45-60 graden. Verder terug, deze hoek kleiner en bij de piek de haren groeien in een rechte hoek. Op de achterkant van het hoofd, de richting is naar de achterzijde. Op de nek, ze groeien naar beneden 45-60 graden. De gaten worden dus in de richting van de haren. .

05-deliklerin-acilmasi
De opening van de gaten in uitlijning van de groeirichting van de haren.

4 – Het planten van (het plaatsen van) het enten:

 • De implantaten moeten in de juiste richting worden geplaatst (de haarwortels naar binnen).
 • Tijdens de plaatsing moet erop worden gelet dat het oppervlak van de grafts plaatsen in het transplantaat gebied iets hoger dan de huid.
 • De grafts zijn zeer gevoelig structuren. Voor de transplantatie, zijn micro-chirurgische technieken en instrumenten.
 • Ons doel is om 100% van de getransplanteerde haren om te leven en te groeien.

 

Overleving van de transplantaten (het bedrijf van het enten in het ontvangstgebied) vereist dat de bloedcirculatie (voeding) in de hoofdhuid erg gezond te zijn. De gaten moet goed worden gemaakt en de grafts getransplanteerd op een manier die hun voeding wordt geactiveerd, zorgen voor een gezonde bloedcirculatie. Dit is een techniek die haartransplantatie teams, zoals de onze, gebruik ervaren.

De grafts getransplanteerd haren worden geïntegreerd na 3-4 maanden in het ontvangstgebied. Indien nodig kan de dichtheid worden verhoogd transplanteren nieuwe enten daartussen.

 05-deliklerin-acilmasi
Het plaatsen van de grafts.

De Advanved FUE applicatie is, zoals we hierboven hebben laten zien, een zeer gevoelige methode die technische kennis, ervaren chirurgen, en een ervaren medisch team vereist. De Advanved FUE haartransplantatie methode is een vrij veilige procedure, indien uitgevoerd door specialisten met ruime ervaring met FUT en FUE technieken.

[/av_textblock]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.