• Mail ons: info@profihair.com
 • Whatsapp: +31621637106
[av_one_full first] [av_textblock ]nazorg-710x532

[/av_textblock] [/av_one_full] [av_one_full first] [av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]WE RADEN EN VRAGEN DAT NA UW GEAVANCEERD FUE TUSSENKOMST HAARTRANSPLANTATIE U ONZE PERSOONLIJKE HAARVERZORGING EN DE REGELS VOLGEN OM EEN ​​SNELLE EN VLOTTE HERSTEL TE BEWERKSTELLIGEN

[/av_promobox] [/av_one_full] [av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’] [av_textblock]

Eerste 3 dagen (de dag van de operatie is dag 0):

 1. U kunt verwachten om volledig normaal voelt direct na de procedure, als gevolg van de ontwikkelingen in de lokale anesthesie technieken.
 2.  Een lichte dressing (pleister) zal over de donor gebied van je hoofd (achterkant) worden geplaatst. Ontvanger haartransplantatie gebied zal onbedekt worden gelaten. We zullen een pet op je hoofd als camouflage. Neem deze dop eraf wanneer je aankomt bij uw hotel of thuis, en laat je hoofd onbedekt. Laat niets aanraken van de ontvanger haartransplantatie gebieden, zelfs de dop, gedurende de eerste 24 uur na de operatie.
 3. Op de eerste avond, is het uiterst belangrijk dat de ontvanger gebieden niets (zelfs de dop) raken en dat het hoofd is licht verhoogd tot een oedeem (zwelling) rond de ogen te voorkomen. De beste slaaphouding zou zijn op je rug te liggen, de donor rug gebieden van je hoofd gestut door kussens. Misschien vindt u een andere positie de voorkeur. Vergeet echter niet dat elke slaaphouding u kiest die eerste nacht je hoofd moet verheffen en te voorkomen dat de ontvanger gebieden in contact komen met iets.
 4. De lichte dressing over de donor gebied zal worden verwijderd op de dag na de ingreep (dag 1). Geen extra zorg of behandeling is nodig voor donors achterkant gebieden van de hoofdhuid. De kleine gaatjes op je hoofdhuid zal al gesloten toen we verwijderen de bandage die dag.
 5. Op dag 1, 2 en later – als u dat wenst, kunt u of draag een hoed of laat je hoofd onbedekt wanneer je naar buiten gaat.
 6. We zullen alle vereiste voorschriften en / of medicijnen die u nodig heeft tijdens de post-operatieve herstel te bieden. Mocht u ongemakken ervaart, kunt u een milde pijnstiller pillen 3 keer per dag. Als u het nemen van eventuele medicijnen voorafgaand aan de operatie, kunt u blijven nemen na de operatie.
 7. Sommige patiënten kunnen een licht oedeem (zwelling) ervaren rond de ogen na de operatie. Dit verbetert 2-3 dagen.
 8. Je zult in staat zijn om uw normale dagelijkse activiteiten hervatten de dag na de ingreep MikroFUE transplantatie.U kunt reizen met het vliegtuig of met andere vormen van vervoer de volgende dag.
 9. Gelieve tijdens de eerste 2 dagen voorkomen dat seksuele activiteit.
 10. Strenge fysieke inspanning of sportactiviteiten in het algemeen kan worden gestart of hervat 30 dagen na de haartransplantatie interventie.
 11. Heb je haar niet wassen gedurende de eerste 2 dagen na de transplantatie.

fue_daybyday

Instructies voor het wassen van je haar en getransplanteerde haren op dag 3 tot en met dag 14:

 1. U kunt uw haar te wassen op dag 3 na de operatie. Het doel van wassen is de stolsels en korsten in de haartransplantatie (ontvanger) gebieden van de hoofdhuid te reinigen.  Wassen is belangrijk korsten voorkomen in de haarschacht. Scabs houden aan de haarschacht en verhogen het risico van het verliezen van nieuw getransplanteerde haarzakjes in de eerste 7 tot 10 dagen van de post-operatieve herstel .
 2. Wassen van je haar is een proces in twee stappen waarbij hydraterende, en dan zachtjes wassen de hoofdhuid. Wil je jezelf minstens een uur om de beste resultaten te bereiken.  Ongeveer 45 minuten voor het wassen van de hoofdhuid, passen onze verzachtende en hydraterende lotion over de begunstigde gebieden. Dan ontspannen gedurende 45 minuten terwijl de moisturizer doordringt je hoofdhuid. Na 45 minuten, en voor het spoelen, passen onze neutrale shampoo om je gehydrateerd hoofdhuid en zachtjes shampoo de gehele hoofdhuid.vochtinbrengende lotion:. Bepanthol lotion of Excipial hydro lotion Neutral shampoo: Sebamed alledaagse shampoo of een babyshampoo .
 3. Gebruik warm water tijdens het douchen en stel de druk in de douche te laag.
 4. Tijdens de eerste week na uw haartransplantatie, zal u de bovenstaande regeling volgen voordat elke douche: toepassing moisturizung lotion op de ontvanger haar getransplanteerde gebieden, wacht 45 minuten en dan shampoo met een neutrale shampoo. Gelieve douchen minstens een keer per dag, maar niet meer dan 2 keer per dag in deze periode.
 5. Op dag 5 na de haartransplantatie interventie (en na 3 dagen van de normale zachte shampoo), willen we u vragen om zachtjes masseren van de ontvanger gebieden met je vingertoppen (geen spijkers) tijdens het wassen. Dit zal beginnen te korsten en korsten reinigen in de ontvanger haar getransplanteerde gebieden. In de komende dagen (dagen 6 -10), kunt u stapsgewijs te verhogen de druk van uw vingertop massage.
 6. Binnen 7-10 dagen na je begonnen het wassen van je haar, moet alle stolsels en korsten zijn verwijderd uit de ontvanger haar getransplanteerde gebieden.
 7. Mochten er nog korsten op de hoofdhuid na Dag 10, verwijder ze niet. Laat ze spontaan los. Dit gebeurt meestal binnen 2 weken.
 8.  De achterkant (donor) gebieden van uw hoofdhuid kan worden gewassen normaal beginnen met de eerste shampoo. U kunt wensen om een ​​hydraterende of hidraterende crème wrijven op deze gebieden na het wassen.
 9. Na alle stolsels en korsten zijn verwijderd uit de ontvangende gebieden, meestal tussen 10 en 14 dagen, kunt u uw hoofdhuid te wassen met een shampoo van je eigen voorkeur.
 10. Tijdens de eerste maand na uw haartransplantatie, de bescherming van uw hoofdhuid tegen directe blootstelling aan de zon en tegen oververhitting (sauna).
 11. Een hoed of andere hoofdbedekking is aanbevolen, maar niet zo lang dat de blootstelling beperkt is vereist.

De genezingstijd (het sluiten van de gaten in de donor en ontvangende gebieden) volgende MikroFUE haartransplantatie 1-2 dagen. Stel je voor, slechts 7-10 dagen later, toen de reiniging van de ontvanger haar getransplanteerde gebieden is voltooid, zal niemand weten dat je een haartransplantatie gehad. Behalve u en ons, natuurlijk.

Wat te verwachten tijdens de eerste drie maanden, zes maanden, negen maanden?

sacekim1 –  Tijdens de eerste maand, vrijwel alle van de getransplanteerde haren, getraumatiseerd door hun verhuizing, zal, zoals verwacht, vallen (“shock verlies”).Wees niet ongerust. Tijdens deze eerste maand, zijn de getransplanteerde haarfollikelcellen wortel en leven onder de huid in het ontvangende gebied.

2 –  Na 2 tot 3 maanden, zullen nieuwe haren beginnen te groeien vanaf de getransplanteerde follikels.

3 –  Uw nieuwe haar zal groeien normaal (1-2 cm per maand) en blijven indikken in de komende zes tot negen maanden.

4 –  Op het eerste, de nieuwe groeiende haartjes kunnen dun en krullend zijn. Als ze verlengen, zullen de haren dikker en rechtere geworden.

5 –  indien u dat wenst, kunt u uw nieuwe haar stylen met een precisie schaar kapsel. Tijdens het eerste jaar, moet u uw kapper of kapper adviseren om alleen een schaar te gebruiken – geen scheermesjes of andere scherpe haar instrumenten moeten worden gebruikt in jaar 1 van de haartransplantatie.


[/av_textblock] [av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’in hoeveel maanden nieuwe haartjes groeien’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading] [av_progress ] [av_progress_bar title=’1 tot 3 maanden’ progress=’10’ color=’aqua’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’] [av_progress_bar title=’3 tot 6 maanden’ progress=’25’ color=’blue’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’] [av_progress_bar title=’6 tot 9 maanden’ progress=’50’ color=’orange’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’] [av_progress_bar title=’9 tot 12 maanden’ progress=’75’ color=’aqua’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’] [av_progress_bar title=’12 – 15 maanden’ progress=’100′ color=’red’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’] [/av_progress] [av_textblock]

Enige tijd na de 9 maanden verjaardag van uw operatie, zouden we blij zijn als je een follow-up bezoek om te controleren op uw resultaten (gratis) zou plannen. Mocht u niet in staat om ons te bezoeken, we kijken uit naar de foto’s van uw nieuwe haar makeover.

Uw nieuwe haren lenthening en verdikking over een periode van zes tot negen maanden. Het uiteindelijke eindresultaat van de haartransplantatie zal duidelijk zijn na ongeveer 9 maanden.

Aanvullende medische behandeling na haartransplantatie:

Het resultaat van de mikroFUE haartransplantatie is blijvend en levenslang. Eventuele latere haaruitval is waarschijnlijk alleen van onbehandelde gebieden. Sommige patiënten kiezen om medicijnen te gebruiken om een ​​dergelijk verlies te vertragen, terwijl anderen van plan een volgende transplantatie procedure om te gaan met deze mogelijkheid.

Voor sommige patiënten kan onze artsen raden het gebruik van Minoxidil 5% oplossing na een haartransplantatie procedure om het totale resultaat te vergroten. Sommige patiënten kunnen zelfstandig besluiten door te gaan behandelen met Minoxidil.

Minoxidil gebruik is niet absoluut noodzakelijk volgende haartransplantatie. Echter, in bepaalde gevallen, kan de dikte van zowel de oorspronkelijke als getransplanteerde haren verhogen en de verlenging van nieuwe haargroei die kunnen helpen een dichter resultaat te sneller bevorderen.

Wanneer gebruikt, wordt Minoxidil op grote schaal toegepast in de behandelde gebieden en daarbuiten. Aanvankelijk wordt het 2 keer per dag voor een minimum van 6 maanden. Daarna wordt het periodiek wordt gebruikt (met tussenpozen) voor een leven, als dat nodig is.

U kunt gedetailleerde informatie over het gebruik van dit geneesmiddel in de rubriek “medische behandelingen” te vinden.

[/av_textblock]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.