• Mail ons: info@profihair.com
  • Whatsapp: +31621637106

Haartransplantatie

6 punten waar Profihair in het kort voor staat

  • Gratis en vrijblijvend consult.
  • Profesionele begeleiding met goede service en aandacht.
  • Betaalbare haartransplantatie’s, tevreden klanten.
  • Incl. PRP behandeling.
  • U ontvangt een garantie certificaat van uw haartransplantatie van onze arts.
  • Nieuwste haartransplantatie technieken in onze ultra moderne en luxe dagziekenhuis die in het bezit is van alle internationale keurmerken voor haarimplantaties en esthetische behandelingen.

[/av_textblock]

[/av_section][av_one_third first]
[av_iconlist position=’left’]
[av_iconlist_item title=’Gratis Offerte’ link=’page,3259′ linktarget=’_blank’ linkelement=” icon=’ue81e’ font=’entypo-fontello’]
Vraag gratis offerte
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Uw Reis ‘ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue8b6′ font=’entypo-fontello’]Hoe gaat u reizen?

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Accommodatie’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue821′ font=’entypo-fontello’]Waar veblijft u?

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Operatie Details’ link=’page,3076′ linktarget=” linkelement=” icon=’ue81c’ font=’entypo-fontello’]Alle details over uw haartransplantatie behandeling

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Nazorg’ link=’page,3087′ linktarget=” linkelement=” icon=’ue826′ font=’entypo-fontello’]Hoe gaat de nazorg

[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[/av_one_third]

[av_two_third]
[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Over ons’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock ]Wij zijn de eerste onafhankelijke organisatie in Nederland die voornamelijk gespecialiseerd is in Haarimplantatie behandelingen in Turkije, dit doen wij sinds 2004.

Tevens verzorgen wij complete schoonheidsreizen voor plastische en esthetische behandelingen naar Turkije (Istanbul – Antalya).

Tijdens een haartransplantatie wordt uw eigen haar verplaatst naar de plek waar uw haar uitgevallen is of dunner is geworden. Hebt u last van haaruitval en wilt u hier iets aan laten doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van bemiddelen in haartransplantaties naar Turkije en werken uitsluitend met de veiligste en nieuwste behandelmethodes

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake bespreken wij uw wensen en geven wij u een persoonlijk advies. Behandelmethodes die wij toepassen zijn haartransplantatie FUE en FUE Stamcel haartransplantatie.

Het idee is ontstaan naar aanleiding van de scherpe prijzen, en de kwaliteit van deze haartransplantatie behandelingen in Turkije.

Plastische en esthetische behandelingen kunnen worden gecombineerd met een top verzorgd vakantie in Istanbul of Antalya.

Kortom, u kunt uw vakantie combineren met een plastische ingreep of een haartransplantatie behandeling in de wereldstad Istanbul, met “zeer interessante prijzen.”

  • Of het nou gaat om een stedentrip
  • Haartransplantatie
  • of complete behandelingen

Wij kunnen U pakketreizen aanbieden van 4-5-6-8 of 10 dagen naar keuze op basis van logie/ontbijt in een 4/5-sterren hotel, alle transfers en ingrepen inbegrepen.

Laat ons weten waar u geïnteresseerd in bent en het aantal personen waarmee u op vakantie wilt, zodat wij u een passende offerte uit kunnen brengen.

[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Haartransplantatie voor iedereen….’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_two_third first]
[av_textblock]
Als er helemaal geen haar meer groeit, is een haartransplantatie de enige natuurlijke mogelijkheid om weer echt haar terug te krijgen.

Het is namelijk zo dat zelfs in een vergevorderd stadium van kaalheid bij de man op het achterhoofd een haarrand blijft staan. Deze haarkrans is ongevoelig voor dihydrotestosteron, de veroorzaker van erfelijke haaruitval.

Veel mannen krijgen vroeg of laat last van kaalheid. Neemt u geen genoegen met haarverlies?

Profihair biedt een betaalbare oplossing tegen kaal worden: haartransplantatie in Turkije.

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing tegen haaruitval, kale plekken en inhammen.

Haartransplantatie is het vermeerderen van dunner wordend haar en kaalheid b.v. voor teruggetrokken haarlijn, inhammen, kruinen enz.

Tijdens de haartransplantatie worden zogenaamde haarfollikels vanuit deze haarrand naar een kalende plek elders op het hoofd verplaatst. Uit deze haarfollikels groeien vervolgens nieuwe haren die niet meer uit zullen vallen, omdat de haarwortels hun erfelijke eigenschappen behouden en dus ongevoelig blijven voor aantasting van dihydrotestosteron.

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie dan wilt u vanzelfsprekend dat deze op een professionele wijze en volgens verwachting verloopt en betaalbaar is. Door de hoge kosten in Nederland, Belgie of Duitsland is een haartransplantatie ook voor velen niet betaalbaar.

In Nederland of België is een haartransplantatie een kostbare behandeling, een haartransplantatie in Turkije is echter een betaalbaar alternatief.

Onze haartransplantatie arts is tevens in het bezit van internationale keurmerken voor haartransplantatie zoals ISHRS, ESHRS.

U bent dus verzekerd van een kwalitatieve haartransplantatie met gegarandeerd resultaat.

Uw haartransplantatie professioneel geregeld

Kiest u voor Profihair dan ervaart u dat wij zeer professioneel te werk gaan en dat alles om u, onze klant, draait. Wij regelen alle details wanneer het gaat om uw haartransplantatie, inclusief de reis naar Turkije, transfer en uw verblijf.

Haartransplantatie wordt ook steeds vaker bij vrouwen toegepast.

Hiermee maken wij de Haartransplantatie toegankelijk voor iedereen.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third]
[av_image src=’http://profihair.com/wp-content/uploads/2014/06/resultaat.jpg’ attachment=’3100′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]
[/av_one_third]